Blackview Tab 6 Kids Review

Το Blackview Tab 6 Kids είναι ένα tablet εστιασμένο σε χρήση από παιδιά σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Σχεδιασμός

Blackview Tab 6 Kids Design
Η προστατευτική θήκη του Blackview Tab 6 Kids

Το Blackview Tab 6 Kids, είναι ένα ασφαλές tablet από όλες τις απόψεις. Εξωτερικά προστατεύεται από μια μαλακή θήκη η οποία το περιβάλλει πλήρως, ενώ έχει τα απαραίτητα κενά για τα ηχεία, τη θύρα φόρτισης και την υποδοχή για τα ακουστικά. Επιπλέον η θήκη διαθέτει περιστροφικό stand για να κάθεται στην κατάλληλη θέση ανά περίσταση. Επιπλέον διαθέτει και ενσωματωμένη προστασία οθόνης.

Χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Blackview tab 6 Kids, διαθέτει οθόνη 8″, τεχνολογίας IPS με ανάλυση HD+ και αναλογία 10:16. Εξοπλίζεται με 4πήρυνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHZ, με μνήμα RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Επιπλέον μπορεί να δεχθεί κάρτα μνήμης μέχρι 1TB. Στο κομμάτι τις δικτύωσης, εχεί 2 υποδοχές για κάρτες sim με υποστήριξη 4g. Η βασική κάμερα του tablet είναι 5mp με μέγιστη ανάλυση βίντεο 720p και η μπροστινή κάμερα είναι 2mp. Φυσικά το Blackview Tab 6 Kids διαθέτει GPS, ενώ η μπαταρία του είναι 5580mah. Το συνολικό βάρος του tablet είναι 365gr. Τέλος στη συσκευασία περιλαμβάνονται καλώδιο φόρτισης type-c και φορτιστής.

Λογισμικό

 Blackview Tab 6 Kids Android
Το Blackview Tab 6 Kids έρχεται με Android 11

Το Tab 6 kids, έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 11 με πλήρη πρόσβαση στα google services. Επιπλέον δίνει πρόσβαση σε μία πλήρη γκάμα εφαρμογών όπως η σουίτα της office. Στις ρυθμίσεις θα βρούμε για ασύρματη μετάδοση οθόνης, Reading mode και εγγραφή οθόνης.
Επιπλέον προσφέρει πλοήγηση με χειρονομίες αλλά και την κλασική με τα τρία κουμπιά αλλά και ωραίες επιλογές παραμετροποίησης με επιλογές φιλικές για παιδιά ή τις κανονικές του συστήματος, σε θέματα, εικονίδια και σε ταπετσαρίες.

 Blackview Tab 6 Kids Εφαρμογές
Οι εφαρμογές του Blackview Tab 6 Kids

Το λογισμικό της Blackview Doke OS, διαθέτει χρήσιμες εφαρμογές, όπως εγγραφή ήχου, ραδιόφωνο, Cold room, για πάγωμα εφαρμογών στο παρασκήνιο, Data Migration για μεταφορά στοιχείων ανάμεσα σε συσκευές και το Dreame, μια βιβλιοθήκη με πρόσβαση σε πολλών ειδών βιβλία για ανάγνωση αλλά μόνο στα αγγλικά.

Kids Mode

Το Tab 6 Kids έρχεται με μία ξεχωριστή πλατφόρμα για παιδιά, η οποία δίνει πρόσβαση σε μία μεγάλη επιλογή από παιχνίδια, αλλά και εφαρμογές βίντεο, μουσικής, ζωγραφικής, μέσα από τις οποίες το παιδί μπορεί να απασχολείται δημιουργικά και με ασφάλεια.

Υπάρχουν παιχνίδια όλων των ειδών και ανεξάρτητα την ηλικία του παιδιού, σίγουρα θα βρει κάτι να απασχοληθεί. Φυσικά υπάρχει και δυνατότητα εγκατάστασης ακόμα περισσότερων εφαρμογών, για όλες τις ηλικίες. Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές, να ορίζουν το χρόνο που θα λειτουργεί το Kids mode, να βλέπουν τα στατιστικά χρήσης, και τις επιμέρους ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Χρήση

Blackview Tab 6 Kids αρχική οθόνη
Αρχική οθόνη του Tablet

Κατά τη χρήση, το tablet είναι αρκετά ικανοποιητικό. Γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, δεν παρουσιάζει κολλήματα, ενώ θετική εντύπωση προξένησε ο σχετικά μικρός χρόνος που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί το αρχικό στήσιμο, καθώς οι εφαρμογές κατέβηκαν, εγκαταστάθηκαν και ενημερώθηκαν αρκετά γρήγορα. Βασικό αρνητικό που συνάντησα ήταν η χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας, προφανώς λόγω έλλειψης αισθητήρα φωτισμού. Η μπαταρία του δείχνει αρκετά δυνατή για να ανταποκριθεί στις όχι και τόσο μεγάλες βέβαια απαιτήσεις του tablet. Στο αρχικό άνοιγμα ήταν στο 100% και μετά το αρχικό στήσιμο, την ενημέρωση λογισμικού και το συνολικό χρόνο δοκιμής, έφτασε στο 70%

Blackview Tab 6 Kids Camera
Φωτογραφία από το Blackview Tab 6 Kids

Στο κομμάτι της κάμερας το tablet δεν είναι υψηλών απαιτήσεων αλλά αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο εστιάζει έτσι κι αλλιώς. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες είναι καλής ποιότητας, τόσο στην κύρια όσο και στην μπροστινή κάμερα, ενώ το βίντεο με μέγιστη ανάλυση στα 720p, είναι ικανοποιητικό.

Επίλογος

Αυτό είναι λοιπόν το Blackview Tab 6 Kids. Ένα tablet που μπορεί να απασχολεί με ασφάλεια αλλά και δημιουργικά τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα ένα καλό εργαλείο και για κανονική χρήση από τους γονείς.

Στα θετικά του θα σημειώσω την ομαλή χρήση, χωρίς κολλήματα και υπερθερμάνσεις και την πολύ καλή μπαταρία.

Στα αρνητικά, την χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας, και το γεγονός πως οι πιο κύριες εφαρμογές του Kids mode είναι στα αγγλικά και αυτό κάπως θα δυσκολέψει τα παιδιά, μικρότερων κυρίως ηλικιών.

Αν ψάχνετε ένα τέτοιο tablet, νομίζω πως αυτά που προσφέρει, σε συνδυασμό με την τιμή του, αποτελούν ένα πολύ καλό πακέτο.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος και στο κανάλι μας στο YouTube και κερδίστε έκπτωση για την αγορά του!

Please follow and like us:

Blackview Tab 6 Kids

159,90 €
8.5

Χαρακτηριστικά

7.0/10

Μπαταρία

9.0/10

Λειτουργικό

9.0/10

Τιμή

9.0/10

Pros

  • Πληρότητα Λογισμικού
  • Ομαλή χρήση
  • Μπαταρία

Cons

  • Χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας
  • Kids Mode μόνο στα αγγλικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *