Holy Stone HS360S Drone Review

To Holy Stone HS360S ειναι ένα drone κατάλληλο για χρήση τόσο από αρχάριους όσο και από πεπειραμένους χρήστες, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά!

Χαρακτηριστικά

Holy Stone HS360S Specs
HS360S Specs

Το Holy Stone HS360S εξοπλίζεται με κάμερα για ευρυγώνιες λήψεις 85 μοιρών και ρυθμιζόμενες 90°. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες έξυπνες λειτουργίες όπως αυτόματη ιχνηλάτηση και παρακολούθηση, πτήση κατά μήκος καθορισμένης διαδρομής, κυκλική πτήση και λήψη φωτογραφιών ή βίντεο όταν ποζάρετε στην κάμερα, με λήψη μέσω χειρονομίας του χρήστη. Επιπλέον έχει δυνατότητες που βοηθούν στη χρήση ειδικά σε αρχάριους χρήστες όπως το Altitude Hold, Optical Flow, Headless Mode, One Key Απογείωση/Προσγείωση και Speed ​​Adjust. Το Holy Stone HS360S μπορεί να πετάξει σε ύψος 3 χλμ και η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και για 20 λεπτά πτήσης και φυσικά έχει αυτόματη επιστροφή, αν χαθεί το σήμα ή πέσει η στάθμη της μπαταρίας.

Σχεδιασμός

Holy Stone HS360S Design
Holy Stone HS360S Design

Το HS360S είναι σχετικά μικρό και με βάρος 249gr, δε χρειάζεται άδεια χρήσης από την ΥΠΑ. Στο μπροστινό μέρος βρίσκονται η κάμερα και το led φως.

Holy Stone HS360S Battery
HS360S Battery

Στο πίσω μέρος είναι η υποδοχή της μπαταρίας η οποία έχει και ενδείξεις της στάθμης της μπαταρίας.

Holy Stone HS360S & Controller
HS360S & Controller

Δυνατό στοιχείο για την χρήση του Drone, είναι το χειριστήριο του. Με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, βαρύ αλλά με πολύ καλή εργονομία για σταθερό κράτημα.

Holy Stone HS360S Controller
HS360S Controller

Διαθέτει μεγάλη οθόνη με πληρότητα ενδείξεων και ενσύρματη υποδοχή τηλεφώνου για σταθερή σύνδεση και συνοδεύεται από καλώδιο πολλαπλών θυρών για να συνδέσουμε οποιοδήποτε τηλέφωνο έχουμε στην κατοχή μας.

Holy Stone HS360S Case
HS360S Case

Όλα τα περιεχόμενα του HS360S περιλαμβάνονται σε μία ποιοτική και όμορφη τσάντα για εύκολη μεταφορά.

Εφαρμογή

Holy Stone App
Holy Stone App

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε android όσο και σε ios. Έχει απλό interface, δεν παρουσιάζει κολλήματα, διαθέτει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και υποστηρίζει πλήρως την εμπειρία χρήσης του drone.

Απογείωση

Holy Stone HS360S hover test
HS360S hover test

Ξεκινάμε τη δοκιμή με ένα hover test. Βλέπουμε πως το drone στέκεται με ευκολία στο ύψος του παρόλο που δεν εξοπλίζεται με οπτικούς αισθητήρες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιες μικρές κάθετες κινήσεις.

Πτήση

Holy Stone HS360S Photo
HS360S Photo

Το HS360S δεν διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας και αποφυγής εμποδίων αλλά ο χειρισμός του είναι πολύ εύκολος καθώς όλες οι κινήσεις εκτελούνται ομαλά. Επιπλέον δεν παρουσίαστηκε καμία αποσύνδεση σε όλη τη διάρκεια της πτήσης όσο μακριά και να πήγε. Οι λήψεις φωτογραφιών και βίντεο είναι υψηλής ποιότητας αλλά η έλλειψη κάποιου μηχανικού ή ηλεκτρονικού σταθεροποιητη είναι εμφανής.

Follow Me

Holy Stone HS360S FOLLOW ME Function
HS360S FOLLOW ME Function

Στην επιλογή follow me, το drone ακολουθεί με μεγάλη ακρίβεια το στίγμα που του δίνουμε όποια διαδρομή και αν ακολουθήσουμε. Είτε περπατάμε σε ευθεία είτε στρίβουμε, το Holy Stone HS360S εκτελεί με ακρίβεια τη διαδρομή.

Προσγείωση

Holy Stone HS360S Return to home Function
HS360S Return to home Function

Η διαδικασία του return to home γίνεται ομαλά και μας δείχνει την ακρίβεια του gps του drone καθώς η προσγείωση γίνεται σχεδόν στο ακριβές σημείο από το οποίο λαμβάνει το σήμα.

Επίλογος

To Holy Stone HS360S ειναι ένα drone για κάποιον που θέλει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Μου άρεσαν πολύ οι ποιότητα κατασκευής τόσο του drone όσο και του χειριστηρίου. Επίσης θετική εντύπωση μου άφησε η σταθερότητα και η ομαλότητα κινήσεων που το καθιστά ιδανικό για κάποιον αρχάριο. Το Gps είναι πολύ δυνατό και γενικότερα δεν παρουσιάζονται αποσυνδέσεις. Από την άλλη το Holy Stone HS360S δεν έχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες και σταθεροποιητές κάμερας και στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο μια μπαταρία και αυτά είναι στοιχεία που θέλουν προσοχή αλλά εντάσσονται στην προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Τιμή την οποία σαν γενικό σύνολο τη θεωρώ πολύ λογική.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του Holy Stone HS360Sστο κανάλι μας στο YouTube και κερδίστε έκπτωση 10% για την αγορά του από το κατάστημα Kooqie, το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του προϊόντος!

8.3 TOTAL SCORE

Holy Stone HS360S

Buy Now
HOLY STONE HS360S Review By SmartUnboxers

GPS Drone με Κάμερα 4Κ, Follow Mode, Altitude Hold, Χειριστήριο & Διάρκεια Πτήσης 20 Λεπτά


Σχεδιασμός 9
Λειτουργίες 7
Απόδοση 8
Τιμή 9
PROS
  • Τιμή
  • Ποιότητα κατασκευής
CONS
  • Απουσία σταθεροποιητή κάμερας
  • Μία μπαταρία στη συσκευασία
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *