Soundcore Liberty Air 2 – Unboxing & Review

Τα Soundcore Liberty Air 2, είναι η απάντηση της Anker στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά των True Wireless Stereo Earbuds.

Έχοντας δημιουργήσει το sub brand “Soundcore” για τα προϊόντα ήχου, η Anker μας έχει δώσεις αρκετά αξιόλογες επιλογές και πολλές από αυτές έχουμε ήδη δοκιμάσει.

Soundcore Liberty Air 2 – Unboxing

Soundcore Liberty Air 2 - Unboxing
Soundcore Liberty Air 2 – Unboxing

Η ποιοτική κατασκευή των ακουστικών είναι εμφανής από τη συσκευασία ακόμα, με καλά υλικά και όμορφη παρουσίαση.

Unboxing
Unboxing

Στο εσωτερικό, υπάρχουν τα ακουστικά, η θήκη φόρτισης-μεταφοράς, καλώδιο usb type-c, 5 ζευγάρια eartips σε διαφορετικά μεγέθη και τα απαραίτητα έγγραφα οδηγιών και χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Soundcore Liberty Air 2 - Specs
Soundcore Liberty Air 2 – Specs

Τα liberty air 2 εξοπλίζονται με υψηλής ποιότητας drivers, επιστρωμένους με διαμάντι για υψηλής πιστότητας μεταφορά του ήχου, 4 μικρόφωνα και λειτουργία ακύρωσης εξωτερικών θορύβων για απρόσκοπτη συνομιλία. Η μπαταρία τους διαρκεί για εως και 7 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και η θήκη φόρτισης μπορεί να δώσει μέχρι 4 φορτίσεις, δηλαδή 28 ώρες αναπαραγωγής, ενώ 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για 2 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και κλήσεων. Η σύνδεση μετο κινητό μας τηλέφωνο γίνεται μέσω Bluetooth 5.0 και για τις περαιτέρω λειτουργίες των ακουστικών, η Soundcore διαθέτει και εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη σε android και ios! Να προσθέσουμε ακόμα πως η θήκη μεταφοράς υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση! Επίσης τα Liberty Air 2 διαθέτουν sweatproof αδιαβροχοποίηση IPX5.

Εμφάνιση

Τα Liberty Air 2 διαθέτουν το γνώριμο σχήμα που συναντάμε και σε άλλα του είδους, αλλά τόσο ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού με το κόκκινο όσο και η ποιοτική κατασκευή, κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Soundcore Liberty Air 2

Στα ακουστικά δε θα βρούμε κάποια εμφανή κουμπιά χειρισμού αφού όλες οι λειτουργίες γίνονται μέσω αφής!

Η θήκη τους είναι και αυτή πολύ καλής ποιότητας και με ιδανικό μέγεθος και βάρος για εύκολη μεταφορά.

charging case
charging case

Μπροστά υπάρχουν τα led ένδειξης της μπαταρίας και η υποδοχή φόρτισης είναι στο κάτω μέρος, όπου βρίσκεται και το κουμπί για τον έλεγχο του υπολοίπου της μπαταρίας αλλά και για το reset των ακουστικών, εφόσον χρειαστεί.

Soundcore Liberty Air 2 – Χρήση

Η σύνδεση των ακουστικών γίνεται άμεσα με το άνοιγμα της θήκης και την αυτόματη αναγνώριση από το bluetooth της συσκευής. Μέσα από την εφαρμογή της Soundcore μπορούμε να επιλέξουμε τις εντολές που θα δίνουμε στα ακουστικά, ανάλογα με το πόσες φορές τα αγγίζουμε. Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα εκμάθησης μέχρι να το συνηθίσετε και είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που μας προβλημάτισαν κατά τη χρήση των Libery Air 2. Από εκεί και πέρα, στην εφαρμογή υπάρχει μια πλειάδα επιλογών για να διαλέξουμε τον κατάλληλο τύπο απόδοσης της μουσικής, τόσο από default επιλογές όσο και από επαγγελματίες του είδους, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η λειτουργία “Hear Id” με την οποία μπορούμε εμείς να φέρουμε τα ακουστικά στα δικά μας μέτρα!

Τα Liberty Air 2 έχουν πολύ καλή εφαρμογή και σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε το ιδανικό μέγεθος μέσα από τα 5 διαφορετικά μεγέθη των eartips. Δεν κουράζουν ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Soundcore Liberty Air 2 - Wear & App
Soundcore Liberty Air 2 – Wear & App

Πολύ καλή απόδοση κατά τη συνομιλία, καθώς η λειτουργία “Uplink Noise Cancelation” εμποδίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους.

Πολύ καλή εντύπωση μας άφησαν τα Liberty Air 2 και κατά την αναπαραγωγή της μουσικής. Καθαρός ήχος και εμφανής η δύναμη του μπάσου. Κατά τη χρήση σε βίντεο δεν παρουσιάζουν καμιά καθυστέρηση στη μεταφορά του ήχου.

Τα Liberty Air 2, μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονομένα, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμής, έφθασαν τις 6 συνεχείς ώρες αναπαραγωγής πριν χρειαστεί να τα κουμπώσουμε στη θήκη τους.

Επίλογος

Σε ένα χώρο που κυριαρχούν τα Airpods της Apple και τα Galaxy Buds της Samsung, η Anker με τα Soundcore Liberty Air 2 δίνει τη δική της λύση, με πολλές λειτουργίες και σε μια τιμή που αν και δεν χαρκτηρίζεται ως χαμηλή, σίγουρα είναι χαμηλότερη του ανταγωνισμού.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση και στο κανάλι μας στο YouTube και κερδίστε έκπτωση 10% για την αγορά των Liberty Air 2, από το κατάστημα Kooqie, το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του προϊόντος !

Please follow and like us:

Soundcore Liberty Air 2

€109,90
8.8

Απόδοση ήχου

9.0/10

Μπαταρία

9.0/10

Χρηστικότητα

9.0/10

Τιμή

8.0/10

Pros

  • Απόδοση ήχου
  • Επιλογές εφαρμογής

Cons

  • Λειτουργία αφής

varonos80 Συντάκτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *