Soundcore Motion 100 Review

Το Soundcore Motion 100 είναι ένα μικρό αλλά δυνατό φορητό ηχείο με την εγγύηση του ονόματος Soundcore.

Soundcore Motion 100 – Χαρακτηριστικά

Soundcore Motion 100 Specs
Motion 100 Specs

Το Soundcore Motion 100 παρόλο που είναι ένα μικρό φορητό ηχείο, δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τα μεγαλύτερα ηχεία της εταιρείας. Στερεοφωνικός ήχος από 2 full range drivers με ισχύ που φτάνει τα 20 watt. Η τεχνολογία bassup δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα μπάσα και τα πρωτόκολλα Hi Res Audio και LDAC φροντίζουν για έντονο ήχο με καθαρότητα. Επιπλέον με την τεχνολογία TWS μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα μέχρι και 100 ηχεία. Φυσικά το Soundcore Motion 100 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7 και διαθέτει μεγάλη μπαταρίας που δίνει στο ηχείο μέχρι και 12 ώρες χρήσης, ενώ σύμφωνα με την Soundcore για την επαναφόρτιση του ηχείου χρειάζονται 5 ώρες, κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση.

Σχεδιασμός

Soundcore Motion 100 Design
Soundcore Motion 100 Design

To Motion 100 ειδικά σε αυτό το γαλάζιο χρώμα είναι πάρα πολύ όμορφο. Ο σχεδιασμός Ink Splash δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο χρώμα. Με βάρος 650gr και το ενσωματωμένο λουράκι, το ηχείο μπορεί να μεταφερθεί παντού πολύ εύκολα. Το Motion 100 διαθέτει ένα συμπαγές και ανθεκτικό σχεδιασμό που το καθιστά ιδανικό για εξωτερικές δραστηριότητες και ταξίδια. Η μεταλλική κατασκευή του ηχείου έχει μελετηθεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τη μετάδοση του ήχου χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα.

Soundcore Motion 100 Ink Splash
Motion 100 Ink Splash

Στο επάνω μέρος του ηχείου βρίσκονται τα κουμπιά ελέγχου και στο πλάι η προστατευομενη υποδοχή type-c.

Soundcore Motion 100 Unboxing
Soundcore Motion 100 Unboxing

Στα περιεχόμενα της συσκευασίας περιλαμβάνονται επίσης καλώδιο φόρτισης type-c και εγχειρίδιο χρήσης.

Soundcore Motion 100 – Χρήση

Κουμπιά

Soundcore Motion 100 Buttons
Motion 100 Buttons

Από τα κουμπιά ελέγχουμε πλήρως το ηχείο. Με πάτημα 2 δευτερολεπτων του κουμπιού bluetooth ενεργοποιείται η λειτουργία TWS. To κουμπί play/pause με 2 πατήματα πάει στο επόμενο τραγούδι και με τρία πάτημα πάει στο προηγούμενο. Το κουμπί bassup εκτός από την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας, κάνει και εναλλαγή στο equalizer.

Application

Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Soundcore η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε ANDROID όσο και σε IOS, βλέπουμε το υπόλοιπο της μπαταρίας, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το ηχείο, να αυξομειώσουμε την ένταση, να κάνουμε έναρξη/παύση της μουσικής και να αλλάξουμε το equalizer μέσα από τις προεγκατεστημένες επιλογές. Φυσικά έχει και την επιλογή για προσωπικές ρυθμίσεις στο equalizer. Στις ρυθμίσεις του ηχείου έχουμε την ενεργοποίηση του LDAC για πιο καθαρό ήχο αλλά και τη ρύθμιση της έντασης του φωτισμού των κουμπιών, που βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας.

Απόδοση ήχου

Soundcore Motion 100 Απόδοση ήχου
Motion 100 Απόδοση ήχου

Το Motion 100 αποδίδει εξαιρετικά. Ένταση και καθαρότητα χωρίς τριγμούς και αλλοιώσεις ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο της έντασης. Ένταση που βλέπουμε πως φτάνει ακόμα και τα 100db από ένα τόσο μικρό ηχείο με μέγιστη ισχύ τα 20 watt. Ο συμπαγής σχεδιασμός του και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής βοηθάνε ώστε να μην παρουσιάζονται τριγμοί ακόμα και γύρω από το ηχείο, όπως στο γραφείο για παράδειγμα. Σε βίντεο με διαλόγους δεν παρουσιάζεται καμία καθυστέρηση στην μεταφορά του ήχου.

Επίλογος

Αυτό είναι λοιπόν το Soundcore Motion 100. Ένα αξιόπιστο και ισχυρό φορητό ηχείο που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα ήχου, ανθεκτικότητα και πολυάριθμες χρήσιμες λειτουργίες. Με την υψηλή αντοχή του στο νερό, την μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και την δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό ηχείο για όλες τις περιστάσεις. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το Soundcore Motion 100 αποδεικνύεται μια ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική τους όπου και αν βρίσκονται, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή την αντοχή. Χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με μία πολύ καλή τιμή και βοηθούν το Motion 100 να σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και σε απόδοση και το βασικό αρνητικό που μπορώ να τονίσω είναι ο μεγάλος χρόνος που θέλει μια πλήρης επαναφόρτιση.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του Soundcore Motion 100στο κανάλι μας στο YouTube και κερδίστε έκπτωση 10% για την αγορά του από το κατάστημα Kooqie, το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του προϊόντος!

Please follow and like us:

Soundcore Motion 100

52,90 €
9.3

Σχεδιασμός

10.0/10

Απόδοση

9.0/10

Μπαταρία

9.0/10

Τιμή

9.0/10

Pros

  • Σχεδιασμός
  • Τιμή

Cons

  • Αργή φόρτιση
  • Λιγότερες επιλογές στην εφαρμογή από άλλα ηχεία της εταιρείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *