VAVA Baby Monitor VA-IH006 – Unboxing & Review

Το VAVA Baby Monitor VA-IH006, σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο παιδικό δωμάτιο από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και αν βρίσκεστε, με άμεσες ειδοποιήσεις και εικόνα υψηλής ποιότητας.

Unboxing

VAVA Baby Monitor VA-IH006 - Unboxing
VAVA Baby Monitor VA-IH006 – Unboxing

Στη συσκευασία, υπάρχει το μόνιτορ, το οποίο συνοδεύεται από φορτιστή και καλώδιο με τη μία απόληξη η οποία κουμπώνει στο μόνιτορ, να είναι type-c και την άλλη usb-a. Ακόμα υπάρχει η κάμερα η οποία έρχεται με φορτιστή mini-usb. Φυσικά στο πακέτο υπάρχουν ακόμα και τα απαραίτητα εγχειρίδια χρήσης.

VAVA Baby Monitor – Σχεδιασμός

VAVA Baby Monitor VA-IH006 - Monitor
VAVA Baby Monitor VA-IH006 – Monitor

Το VAVA Baby Monitor έρχεται σε λευκό χρώμα και σε μέγεθος που το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι η μεγάλη έγχρωμη οθόνη. Πάνω από την οθόνη υπάρχουν οι led ενδείξεις για την ένταση του ήχου και τις ειδοποιήσεις.

VAVA Baby Monitor VA-IH006 - Buttons, Anenna and Stand
VAVA Baby Monitor VA-IH006 – Buttons, Anenna and Stand

Δίπλα από την οθόνη υπάρχει το κέντρο ελέγχου της συσκευής, με τα κουμπιά για το μενού, τον έλεγχο του ζουμ της κάμερας, τα κουμπιά για την κίνηση της κάμερας και την ενεργοποίηση της αυτόματης κίνησης και τέλος το κουμπί της ενδοεπικοινωνίας. Στο πλάι υπάρχει η υποδοχή του φορτιστή, ενώ πίσω βρίσκονται το ηχείο, το stand για τη στήριξη του μόνιτορ και η κεραία για τη λήψη του σήματος από την κάμερα.

VAVA Baby Monitor VA-IH006 - Camera
VAVA Baby Monitor VA-IH006 – Camera

Περνώντας στην κάμερα, αυτή είναι μια κλασική κάμερα με ωραίο σχέδιο. Μπροστά υπάρχει ο φακός και στο πίσω μέρος, η κεραία, το ηχείο και το μικρόφωνο, το κουμπί ενεργοποίησης, δίπλα ακριβώς η led ένδειξη λειτουργίας και δίπλα στην κεραία η υποδοχή του φορτιστή.

Χαρακτηριστικά

Specs

Στον τομέα των χαρακτηριστικών, αξίζει να ξεκινήσουμε με την οθόνη του μόνιτορ, η οποία αποδίδει εικόνα ανάλυσης HD στα 720p. Η κάμερα διαθέτει υπέρυθρες για απόδοση εικόνας ακόμα και σε πλήρες σκοτάδι. Ακόμα παρέχει πανοραμική λήψη του χώρου, καθώς μπορεί να γυρίσει μέχρι 270 μοίρες γύρω από τον άξονά της αλλά και 108 μοίρες σε κάθετη κίνηση. Ζουμάρει μέχρι και 4 φορές επάνω στην εικόνα ενώ διαθέτει και λειτουργία αυτόματου πιλότου για συνεχή πανοραμική λήψη. Η κάμερα μπορεί να στείλει το σήμα στο μόνιτορ ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, καθώς η μέγιστη εμβέλεια μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 275 μέτρα. Η μπαταρία του μόνιτορ είναι 4500mAh και για μέγιστη διάρκεια χρήσης μέχρι και 24 ώρες. Πολύ θετική εντύπωση προκαλεί η δυνατότητα του συστήματος να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία του χώρου που βρίσκεται η κάμερα. Τέλος να επισημάνουμε πως στο μόνιτορ μπορούν να προστεθούν τρείς ακόμα κάμερες.

VAVA Baby Monitor – Χρήση

Baby Monitor – Down Coloured Screen – Up Left Night Vision – Up Right Menu

Το μενού του VAVA Baby Monitor είναι πολύ απλό, καθώς τα κουπιά ελέγχου είναι ξεκάθαρα, ενώ και το εσωτερικό μενού δεν προκαλεί μπερδέματα. Στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζονται με τη σειρά από αριστερά, η ένταση του σήματος λήψης, η κάμερα από την οποία λαμβάνεται το σήμα, η θερμοκρασία του χώρου, η ώρα, η ένταση του ήχου και τέλος η μπαταρία. Μέσα από το μενού μπορούμε να ρυθμίσουμε τις λειτουργίες του συστήματος, όπως η ώρα, η ένταση των ειδοποιήσεων, η ρύθμιση για την ένδειξη της θερμοκρασίας (F/C), ο χρόνος που θα μένει ενεργή η οθόνη για εξοικονόμηση ενέργειας, factory reset, και μενού βοήθειας για τη συσκευή. Ακόμα μπορούμε να επιλέξουμε την ένταση του ήχου που θα λαμβάνουμε από τη συσκευή. Στο υψηλότερο επίπεδο μπορούμε να ακούμε ακόμα και τον ήχο της ανάσας του παιδιού! Υπάρχει ακόμα ο έλεγχος για τη φωτεινότητα της οθόνης και η δυνατότητα προσθήκης κάμερας. Το θετικό είναι πως όλα όσα υπόσχεται ονομαστικά το σύστημα, γίνονται πράξη στον απόλυτο βαθμό, καθώς η εικόνα που λαμβάνεται από την κάμερα, καταγράφεται στο μόνιτορ με πολύ υψηλή ευκρίνεια τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και σε απόλυτο σκοτάδι. Οι led ενδείξεις ειδοποιούν και εναλλάσσονται ανάλογα με την ένταση. Πολύ χρήσιμη και οι λειτουργία αυτόματου πιλότου για συνεχή κάλυψη του δωματίου. Ο ήχος είναι καθαρός, χωρίς αλλοιώσεις ακόμα και στην αμφίδρομη επικοινωνία. Η μπαταρία του μόνιτορ διαρκεί πολλές ώρες και φτάνει κοντά στις 24 ώρες που δίνει ονομαστικά, ενώ δυστυχώς δε γίνεται αυτό με την κάμερα, η οποία πρέπει να είναι συνεχώς στο ρεύμα.

Επίλογος

Το VAVA Baby Monitor VA-IH006, όπως είδαμε, πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αποδοτικό, προσφέρει την άνεση στους γονείς να έχουν άμεση εικόνα από το παιδικό δωμάτιο, από όποιο χώρο του σπιτιού και αν βρίσκονται.

*Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος και στο κανάλι μας στο youtube και κερδίστε έκπτωση για την αγορά του!

Please follow and like us:

VAVA Baby Monitor VA-IH006

€149,90
8.8

Σχεδιασμός

9.0/10

Χαρακτηριστικά

9.0/10

Απόδοση

9.0/10

Τιμή

8.0/10

Pros

  • Μπαταρία Monitor
  • Λειτουργίες

Cons

  • Απουσία μπαταρίας στην κάμερα

varonos80 Συντάκτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *